Hei!

Tässä sitä kärvistellään eilisen hauskuuttelun (pää sivulle käännettynä sanoen: juopottelun!) jälkeen. Paha saa palkkansa yms, tiedetään. Ongelmana kohdallani on monen mielestä, että join eilen erilaisia alkoholituotteita SEKAISIN. Eli join teräviä, kaljaa, siideriä ja viinipohjasiakin drikkejä. Aina löytyy niitä ihmisiä, jotka perustelee krapulan ainoastaan sillä, että on juonut erilaisia juomia sekaisin. Juodun alkoholin määrällä ei näissä mielipiteissä ole sijaa. Eli ilmeisesti vaikka olisin juonut eilen noita (edellemainittuja) juomia ½ desiä/juoma, jokaista juomaa vaikka vuorotellen suuhun litkien, olisi minulla ollut aivan yhtä kova krapula kuin nyt on eilisillä hieman runsaammilla juomamäärillä. Eli tarinan opetus on se, jos huomaa illan mittaan juoneensa erittyyppisiä alkoholijuomia, kannattaa vaan jatkaa ankaraa juomista, sillä onnettomuus on jo tapahtunut; hirveä krapula tulee seuraavana päivänä joka tapauksessa.

Sittehän tuota erityyppisten alkoholien krapulavaikuttavuutta perusteellaan epäpuhtauksille, joita on jäänyt valmiisiin alkoholituotteisiin, lukuunottamatta kuitenkaan ns. vahvoja alkoholijuomia. Nykypäivänähän ja nykytekniikallakin on ilmeisesti mahdotonta tehdä esim. olutta jossa ei ole ympäristömyrkkyjä, raadonia ja muita epäpuhtauksia. Ihme, että kuluttajansuojelulautakunta ei oo vetäny noita myrkkytuotteita vielä pois. Mutta tällainen teoriahan on, että jos juo vain esim. 50 prosenttista vodkaa, on kysymyksessä niin puhdas aine, että siitä ei seuraa krapulaa. Elikkä hyvät ihmiset muistakaa juoda jatkossa vain kirkkaita! Siinä pysyy mielikin kirkkaana eikä tule edes krapulaa!

Saa kommentoida!

Juuso