Heipä hei kaikki te ette ketkään!

Blogini on passiivisuudessaan omassa luokassaan. Minä itsehän olen hyvinkin aktiivinen, mutta tämän blogin osalta asia ei näin ole ollut. Katsoppas katsoppas, ostin henkilökohtaisen C:n, eli PC:n ja nyt sitä vaan netataan kuin perkele helvetin esikartanossa. Joudunkohan nyt vuodatuksen jäähylle kielenkäyttöni vuoksi? no samapa tuo.

Elämme nyt tätä viheliäistä pimeää vuoden aikaa ja valitukset raakkuvat ilmassa kun varisparvi raahautuu. Mäyräkoirat kilisisivät jos ne ylipäätään kilisisivät. Ja kohtahan ne paljousalennukset poistuvat ja sivistyneempi alkoholin käyttö valtaa alaa just joo. Mut hyvä jos saavat teinien mäyräkoirat kuriin, niin eivätpä enää samalla lailla räksytä tunnollisille veronmaksajille.

Jaaha, Juicen kuolemasta vuosi, pääskysestä ei näy häivääkään. Nytkö se Juice nostetaan joksikin ikoniksi, kun sitä ei enää tarvitse sietää ja katsella. Voi olla jotain perää tuossa oletuksessa, ehkä Juicen neroilu toimii parhaiten tällai haudan ja moreenin päältä. Juice toivoi ihailua ja nyt sitä saa. "Laittoi mies sanan peränjälkeen, kun katsoi hän Marilynin perän jälkeen." Juice kykeni mielestäni loihtimaan joissain biiseissä pienoismaailman, jossa odotti seuraavaa linea ja jäi vielä pohtimaan edellistä. Jokainen kuuntelija muodostaa tietenkin oman pienoismaailmansa oman mielensä verkkokalvoilleen. Mulle just Marilyn avaa kuvan tuulen ja tuiskun sodanjälkeisestä Suomesta, jossa Marilynin leffat ovat olleet jotain ihmeellistä - ovathan ne edelleen erinomaista viihdettä.

Tällaista, palataan.